Να στείλετε μήνυμα
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd.
Σπίτι
Σπίτι
>
Περιπτώσεις
>
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd. πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Ας κάνουμε ένα μπάρμπεκιου με το μπάρμπεκιου του HNJBL.
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Ας κάνουμε ένα μπάρμπεκιου με το μπάρμπεκιου του HNJBL.

2024-04-29

πιό πρόσφατη περίπτωση επιχείρησης περίπου Ας κάνουμε ένα μπάρμπεκιου με το μπάρμπεκιου του HNJBL.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας της HNJBL, είμαι η Mia, και το καλοκαίρι είναι εδώ, σας αρέσουν οι ομαδικές δραστηριότητες όπως εμένα και θέλετε να βγείτε για μπάρμπεκιου με την οικογένεια και τους φίλους;Το προϊόν που μαθαίνουμε σήμερα είναι το μπάρμπεκιου.. Ακολουθήστε τα βήματά μου και ρίξτε μια ματιά! Το μπάρμπεκιου είναι ο κύριος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για εξωτερικό μπάρμπεκιου.Επόμενο., Θα σας παρουσιάσω τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της σειράς μπάρμπεκιου της εταιρείας μας, πώς να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε μπάρμπεκιου.

 

Τα πλεονεκτήματα του μπάρμπεκιου

1Ακαταμάχητη αντοχή: Ένα θεμέλιο για μακροπρόθεσμη επιτυχία

Όταν πρόκειται για εξοπλισμό μαγειρικής σε εξωτερικούς χώρους, η αντοχή και η αντοχή στον καιρό είναι ζωτικής σημασίας.Η σειρά της εταιρείας μας από grills μπάρμπεκιου από χάλυβα corten δεν είναι μόνο σε θέση να αντέξει όλα τα είδη των σκληρών καιρικών συνθηκών, αλλά είναι επίσης ανθεκτικά στη διάβρωσηΟ λόγος για τον οποίο ονομάζεται μπάρμπεκιου μπάρμπεκιου από χάλυβα corten είναι ότι είναι κατασκευασμένο από υλικό χάλυβα.Αυτό είναι ένα υψηλής αντοχής κράμα με υπερεκτίμηση στις καιρικές συνθήκεςΗ διάρκεια ζωής του είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των άλλων μετάλλων.Μπορείτε να εμπιστευτείτε την ποιότητα και την απόδοση αυτού του ανθεκτικού χάλυβα γκριλ.

 

2.Ελαφρύ σχέδιο: Ανύψωση της εξωτερικής αισθητικής

Το σχεδιασμό αυτού του μπάρμπεκιου είναι πολύ συναρπαστικό.Μπορεί να ταιριάζει καλά με το περιβάλλον για να δημιουργήσει ένα επίκεντρο και να ενισχύσει την ομορφιά του περιβάλλοντοςΈχει μέτριο ύψος και εργονομικό σχεδιασμό. Είναι ακριβώς κατάλληλο για να σταθείτε δίπλα και να ψητήσετε, όχι πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά.Είτε είναι ένα στρογγυλό πιάτο μπάρμπεκιου είτε ένα τετράγωνο πιάτο μπάρμπεκιουΑν θέλετε να έχετε περισσότερη αίσθηση σχεδιασμού, έχουμε επίσης έναν κύκλο από ξύλινα παλέτα που είναι πιο εκλεπτυσμένα.Αφού μίλησα για το τηγάνι τουΗ βάση του έχει πολλές μορφές, μερικές με ξύλινες ντουλάπες και μερικές χωρίς ξύλινες ντουλάπες.κλπ.Το ένα χωρίς ξύλινα ντουλάπια αποθήκευσης είναι σχετικά απλό.

 

3- Μπαρμπέκι με ξύλο, ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας

Η σχεδίαση του ανθεκτικού σιδηρουργικού γραλαριού διευκολύνει την ομοιόμορφη διανομή και κατακράτηση θερμότητας, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά το ξύλο.Έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες τεχνικές μαγειρέματος και συνταγέςΈχουμε ακόμα και μια ψησταριά στη μέση, έτσι μπορείτε να βάλετε την κατσαρόλα απευθείας πάνω της για να μαγειρέψετε σούπα και ρύζι.

corten steel bbq grill outdoor barbecue grill garden bbq grill

Πώς να διαλέξω ένα μπάρμπεκιου;

Οι τρέχουσες μπάρμπεκιου σχάρες της εταιρείας μας είναι κυρίως ανθεκτικές σε καιρικές συνθήκες σχάρες από χάλυβα.και άλλα σχήματαΑς ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

garden bbq grill corten steel bbq grill large bbq grill metal bbq grill wood burning bbq grill
Στρογγυλό μπάρμπεκιου από χάλυβα κορτέν με τετραγωνική αποθήκευση Δύο κουζίνα για μπάρμπεκιου με επιφάνεια τραπεζιού Μεταφορτώσιμος μεγάλος χώρος αποθήκευσης μπάρμπεκιου με τροχό Στρογγυλό μπάρμπεκιου με τριγωνική πυραμίδα Εμισφαιρικό μπάρμπεκιου
camping bbq grill garden bbq grill garden bbq grill bbq grill garden bbq grill
Κεφαλοπλαστική γκριλ Πολυγωνική μπάρμπεκιου Κύλινδρος μπάρμπεκιου Γκαρέτα BBQ με κυλινδρικό ντουλάπι αποθήκευσης ξύλου Πολυμερή μπάρμπεκιου
τελευταία εταιρεία περί Ας κάνουμε ένα μπάρμπεκιου με το μπάρμπεκιου του HNJBL.  13 garden bbq grill garden bbq grill garden bbq grill τελευταία εταιρεία περί Ας κάνουμε ένα μπάρμπεκιου με το μπάρμπεκιου του HNJBL.  17
Εξαγωνική κυλινδρική μπάρμπεκιου Επανάστρεφη τρικωνική σχάρα Εγκαταστάθηκε στην τοίχο μπάρμπεκιου Μέγαρο για μπάρμπεκιου με σόλο σόλο

Τετράγωνο μπάρμπεκιου με ράφι κοτόπουλου

 

Πάρε τον Πράις!

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το μπάρμπεκιου

Οι ανθεκτικοί μπάρμπεκιου από χάλυβα που κυκλοφορούν από την εταιρεία μας είναι απλοί και εύκολοι στη λειτουργία, ανεξάρτητα από το σχήμα τους.Πριν τη ψητόΠρέπει να κάνετε τις κατάλληλες προετοιμασίες.

 

1Πρώτα βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον γύρω από το grill είναι κατάλληλο για μπάρμπεκιου, ότι υπάρχει αρκετός χώρος και ότι δεν υπάρχουν εύφλεκτα αντικείμενα γύρω από το grill,διασφάλιση του κατάλληλου εξαερισμού και της τοποθέτησης των πυροσβεστώνΑφαιρέστε κάθε κατάλοιπο από την προηγούμενη χρήση για να αποφευχθεί η μόλυνση των τροφίμων σας από ανεπιθύμητες γεύσεις.

 

2Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό καύσιμο για το μπάρμπεκιου, όπως ξύλο, και ετοιμάστε το στο ντουλάπι αποθήκευσης ξύλου.

 

3. ανάψτε τη φωτιά, προθερμίστε το τηγάνι σε μια ορισμένη θερμοκρασία, χρησιμοποιήστε το αγορασμένο λίπος για να τηγανίσετε στο τηγάνι, ή χρησιμοποιήστε το λάδι μαγειρέματος απευθείας, χρησιμοποιήστε ένα φτυάρι για να προεπεξεργαστείτε την επιφάνεια του τηγάνι,και ξύρισαν επανειλημμένα αρκετές φορέςΤέλος, σημειώστε ότι πρέπει να αφαιρεθεί όλο το λάδι και να προστεθεί νέο λάδι.

 

4Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να βάλετε απευθείας τα αντικείμενα που πρέπει να ψηθούν, και πρέπει να τα γυρίζετε συνεχώς.και βάλτε μια κατσαρόλα για να μαγειρέψετε σούπα ή ρύζι χωρίς καθυστέρησηΠροσθέστε ξύλα στη μέση.

 

5Μετά το μπάρμπεκιου, μπορείτε να περιμένετε μέχρι να καεί η υπόλοιπη καυσόξυλα, μετά να βγάλετε το τασάκι και να καθαρίσετε τις στάχτες.

 

Μέσα από την παραπάνω εισαγωγή, έχετε μάθει πώς να χρησιμοποιείτε το μπάρμπεκιου που μας δόθηκε; Ελάτε και αγοράστε το δικό σας μπάρμπεκιου, ανάψτε τη φλόγα και ξεκινήστε την γιορτή του μπάρμπεκιου!

 

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-0372-2156005
Πόλη Anyang, επαρχία Henan, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε