Να στείλετε μήνυμα
Henan Jinbailai Industrial Co., Ltd.
Σπίτι
Σπίτι
>
Νέα
>
Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι Γερμανοί πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την εταιρεία μας για καθοδήγηση!
Εκδηλώσεις
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Οι Γερμανοί πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την εταιρεία μας για καθοδήγηση!

2024-04-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι Γερμανοί πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την εταιρεία μας για καθοδήγηση!

Από τον Απρίλιο είχαμε πολλούς καλούς πελάτες και στις 18 Απριλίου καλωσορίσαμε πελάτες από τη Γερμανία.


Έχουμε επικοινωνήσει με τους πελάτες μας για να κανονίσουμε μια επίσκεψη στο εργοστάσιο και έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες.Έχουμε επίσης κανονίσει για την ομάδα υποδοχής μας να είναι στη διάθεση στο εργοστάσιο και το γραφείο, και έχουμε το σχετικό προσωπικό έτοιμο να δείξει τους πελάτες μας γύρω και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι Γερμανοί πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την εταιρεία μας για καθοδήγηση!  0 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι Γερμανοί πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την εταιρεία μας για καθοδήγηση!  1


Αφού καλωσορίσαμε τον πελάτη, κατευθυνθήκαμε κατευθείαν στο εργαστήριο παραγωγής, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής.Ο πελάτης μας είπε ότι αυτή η επίσκεψη του έδωσε μια καλύτερη κατανόηση των προϊόντων μας και ότι όλη η διαδικασία ήταν πολύ ομαλήΕξέφρασε επίσης τις προσδοκίες για μακροπρόθεσμη συνεργασία στο μέλλον.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι Γερμανοί πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την εταιρεία μας για καθοδήγηση!  2 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι Γερμανοί πελάτες είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθούν την εταιρεία μας για καθοδήγηση!  3


Αυτή η επίσκεψη πελατών είναι κυρίως για να ενισχύσουμε την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την επιθεώρηση πελατών και να δείξουμε τη δύναμη και την ακεραιότητα της εταιρείας.Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την υποστήριξή σας και δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούμεΕίμαστε πολύ περήφανοι για την υπηρεσία που προσφέρουμε και θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην εταιρεία μας.

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-0372-2156005
Πόλη Anyang, επαρχία Henan, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε